Politică de Confidențialitate



Asigurarea drepturilor dumneavoastră este importantă pentru noi. Am depus eforturi pentru a ne asigura că politica noastră de confidențialitate este clară și simplă.

 

Pentru orice întrebări privind această politică vă rugăm să ne contactați la biserica.genesis@gmail.com.

 

Politica noastră de confidențialitate descrie: 

 

  • Tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care folosim datele.
  • Pașii pe care îi facem pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt sigure și că au fost tratate corespunzător.
  • Drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră și modul în care puteți gestiona datele pe care le colectăm.

 

Informații pe care le colectăm:

 

Colectăm informații de la dumneavoastră doar pentru a ne putea oferi serviciile. În termenii Legii GDPR, înseamnă că avem interese legitime în colectarea datelor personale sau dacă vă inregistrați pentru a utiliza serviciile noastre, atunci colectăm date cu caracter personal ca parte a contractului în furnizarea serviciilor noastre. Plasăm cookie-uri pentru publicitate sau pentru urmărire pe website-ul nostru, numai cu acordul dumneavoastră. Mai jos este o listă cu tipurile de date cu caracter personal pe care este posibil să le prelucrăm cu motive întemeiate și cu baze legale pentru acest lucru:

 

Adresa de e-mail:

  • Motivele prelucrării: Analiza consumatorilor
  • Bazele legale: Consimțământ
  • Motivele prelucrării: Relațiile cu clienții
  • Bazele legale: Consimțământ

Numele complet:

  • Motivele prelucrării: Analiza consumatorilor
  • Bazele legale: Consimțământ
  • Motivele prelucrării: Relațiile cu clienții
  • Bazele legale: Consimțământ

Identificatori online:

  • Motivele prelucrării: Analiza consumatorilor
  • Bazele legale: Consimțământ
  • Motivele prelucrării: Relațiile cu clienții
  • Bazele legale: Consimțământ
  • Motivele prelucrării: Altele
  • Bazele legale: Consimțământ
  •  
  •  

Opinii politice sau credințe religioase

  • Motivele prelucrării: Analiza consumatorilor
  • Bazele legale: Consimțământ
  • Motivele prelucrării: Relațiile cu clienții
  • Bazele legale: Consimțământ

 

 

 

Cookies

 

Este posibil să utilizați website-ul nostru fără a ne oferi datele dumneavoastră personale. Nu folosim cookie-uri sau alte tehnologii similare pentru monitorizarea activităților dumneavoastra pe website-ul nostru.

Este posibil să colectam informații generale despre modul în care utilizați website-ul, sau interacționați cu serviciile noastre pentru a ne ajuta sa ne îmbunătățim serviciile.

Informațiile pe care le colectăm pot fi anonimizate si combinate cu alte date despre utilizarea serviciilor noastre.

 

Gestionarea acordurilor dumneavoastră privind cookie-urile

 

Vrem să vă simplificăm renunțarea la serviciile de analiză și de urmărire. Pentru aceasta, contactați-ne la adresa biserica.genesis@gmail.com .

 

Sau, puteți descărca un plug-in al browserului pentru a gestiona cookie-urile si a le dezactiva.

 

Alte informații pe care le colectăm

 

Când prelucrăm date cu caracter personal (de exemplu: nume, adresă de e-mail, adresă IP), ne asigurăm că, procesarea este conformă Regulamentului General privind protecția datelor (GDPR) și cu oricare alte reglementări aplicabile.

Dacă avem nevoie de date cu caracter personal suplimentare sau dorim să folosim datele colectate deja pentru alte scopuri, ne vom asigura că vă vom informa de această schimbare și/sau vă vom transmite noua noastră politică de confidențialitate precum și termenii.

 

Depozitare și prelucrare

 

Folosim și stocăm datele cu caracter personal în mod rezonabil, atat cât este necesar pentru a furniza serviciile noastre. Perioada de timp acordată depinde de tipul serviciului și de baza noastră legală pentru prelucrarea datelor, împreună cu alți factori precum sensibilitatea datelor si cerințele specifice de pastrare națională.

Datele personale stocate sunt pseudonimizate sau securizate prin criptare si/sau prin controale standard de access ale industriei (pentru a ne asigura că accesul la datele dumneavostră personale este oferit doar celor care se ocupă de furnizarea serviciilor noastre).

 

Dreptul dumneavoastră asupra datelor personale

 

Dorim să vă facilităm înțelegerea drepturilor dumneavoastră si să vă împuternicim să le folosiți. În cadrul GDPR aveți dreptul să:

 

  • Accesați orice fel de date cu caracter personal pe care le deținem;
  • Rectificați toate datele personale care pot fi incorecte;
  • Vă opuneți prelucrarii lor;
  • Restricționați prelucrarea lor;
  • Solicitați stergerea datelor dumneavoastră personale;
  • Vă retrageti consimțământul (daca este cazul);
  • Portabilitatea datelor: dreptul la o copie a datelor dumneavoastră personale, într-un format care poate fi citit si transferat cu usurință de la noi la alta companie)
  • Dacă considerați că am incălcat drepturile dumneavoastră si doriți sa depuneti o plângere oficială spre noi, vă rugăm să contactați Autoritatea noastră de supraveghere la adresa: The Information Commissioner’s Office, "Water Lane, Wycliffe House", Wilmslow - Cheshire SK9 5AF, United Kingdom (UK), +44 1625 545 745, international.team@ico.org.uk.

 

La revizuirea datelor dumneavoastră personale, daca constatați că anumite informații nu sunt corecte, va rugăm să ne contactați. Când faceți solicitări de restricție, stergere sau rectificare vă vom anunța când am facut corecțiile necesare.

 

Deși vom depune toate eforturile rezonabile pentru a ne conforma cu cererile dumneavoastră, în unele cazuri nu le vom putea respecta din cauza altor preocupări importante, cum ar fi stabilirea sau exercitarea unor revendicări legale sau respectarea unei obligații legale restante. 

 

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm sau pentru a vă exercita drepturile în conformitate cu GDPR, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor Florin Antonie, la biserica.genesis@gmail.com.

 

Dacă considerați că nu ne-am adresat în mod corespunzător preocupărilor dumneavoastră și doriți să faceți o plângere oficială, puteți contacta autoritatea de supraveghere locală. Puteți găsi aici informații de contact. 

 

 

Orice reclamatii formale legale si obligatii contractuale sau necontractuale vor fi abordate în conformitate cu prevederile legile Regatului Unit (Marea Britanie).

 

Conformitate și modificări 

 

Revizuim în mod regulat conformitatea cu politica noastră de confidențialitate și o vom actualiza în urma oricăror modificări ale reglementărilor aplicabile prin lege. Prin urmare, politica de confidențialitate se poate schimba din când în când. Nu vă vom reduce drepturile în conformitate cu această politică de confidențialitate fără consimțământul dumneavoastră explicit. Vom afișa modificările din politica de confidențialitate pe această pagină și, dacă modificările sunt semnificative, putem trimite un anunț prin e-mail sau prin altă metodă de contact. 

 

 

 

Restricții de vârstă 

 

Serviciile și produsele noastre nu sunt îndreptate în mod conștient și nici nu colectăm cu bună știință informații de la persoane cu vârsta sub 13 ani. Dacă aveți mai puțin de 13 ani, nu utilizați acest site sau aplicațiile acestuia. Dacă aflați că copilul dumneavoastră ne-a furnizat date personale fără consimțământul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa biserica.genesis@gmail.com.

 


Soluționarea litigiilor

 

Daca aveți probleme cu serviciile noastre sau considerați că vă sunt încălcate drepturile, vă solicităm  mai întâi să ne trimiteți orice reclamație direct, contactând biserica.genesis@gmail.com. În cazul în care plângerea nu poate fi soluționată, si doriți să rezolvați problema prin arbitraj, instanțele din Marea Britanie vor avea competența exclusiva de a soluționa orice dispută care apare.

 

 

Termeni cheie 

 

Modulele Cookie 

 

Un cookie este un fișier mic care conține un șir de caractere care este trimis pe computer când vizitați un website. Când vizitați site-ul din nou, cookie-ul  îi

permite să recunoască browserul. Cookie-urile pot stoca preferințele utilizatorilor și alte informații. Puteți să resetați browserul pentru a refuza toate cookie-urile sau pentru a indica când se trimite un modul cookie. Cu toate acestea, anumite funcții sau servicii de website-uri pot să nu funcționeze corect fără cookie-uri. Cookie-urile au de asemenea diferite forme. Cookie-urile de o singură sesiune sunt șterse după o vizită a unui website și ajutor pentru navigare. Cookie-urile persistente (cu mai multe sesiuni) rămân până când acestea sunt șterse manual sau expiră. Modulele cookie pot fi plasate și de către o primă parte (adică pe website-ul pe care îl vizitați) sau de către o terță parte care are permisiunea primului participant de a plasa un modul cookie. 

 

Consimțământ explicit 

 

Pentru ca noi să vă acordăm consimțământul în baza legii GDPR, acest consimțământ trebuie să fie informativ (trebuie să fie scris în mod clar, astfel încât să înțelegeți cu ce sunteți de acord), acordat în mod liber (astfel încât să nu vă putem constrânge prin reținerea unor informații), și să nu fie ambiguu (ambele părți trebuie să fie sigure în ceea ce privește fiecare lucru și în acord, ceea ce înseamnă că nu poate fi implicat în alte activități). De asemenea, consimțământul trebuie să fie o acțiune afirmativă clară (de exemplu, bifând o cutie sau alegeți anumite setări tehnice) și trebuie să puteți retrage acest consimțământ în orice moment. 

 

 

 

Adresa IP 

 

Fiecare dispozitiv conectat la Internet primește un număr cunoscut sub numele de adresă de protocol Internet (IP). Aceste numere sunt, de obicei, atribuite în blocuri geografice și pot fi fie statice (adică computerul dumneavoastră are întotdeauna aceeași adresă IP), fie dinamice (adică vă este atribuit de rețea atunci când vă conectați). O adresă IP poate fi adesea utilizată pentru a identifica locația de la care un dispozitiv se conectează la Internet. 

 

 

Baza legală a procesării 

 

Acest termen se referă la motivul legal pe care o companie îl folosește pentru a procesa datele dumneavoastră personale. În GDPR există șase baze legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: consimțământul, interesele legitime, executarea unui contract, obligația legală, interesul public și protejarea intereselor vitale. Puteți citi despre fiecare bază din Ghidul Comisiei Europene din UK pentru GDPR. Dacă credeți că folosim baza greșită pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vom fi bucuroși să discutăm raționamentul nostru. 

 

Efecte semnificativ legale sau similare 

 

O activitate de prelucrare are efecte juridice dacă ar putea afecta drepturile dumneavoastră - cum ar fi libertatea dumneavoastră de a vă asocia cu alții, de a vota în alegeri sau de a acționa în justiție - sau de a vă afecta statutul juridic sau drepturile în baza unui contract - cum ar fi refuzarea locuinței sau intrarea în țară. „Efectele semnificative în mod similar” sunt cele care ar putea afecta circumstanțele, comportamentul sau alegerile dumneavoastră. Acestea ar putea include decizii care afectează perspectivele tale de angajare sau chiar reclamele direcționate care sunt pe anumite stereotipuri sau anumite prejudecăți față de grupurile minoritare și vulnerabile. 

 

Informație non-personală de identificare 

 

Aceasta este o informație înregistrată despre utilizatori astfel încât să nu mai reflecte sau să facă referire la un utilizator identificat individual. 

 

Date personale 

 

Acestea sunt informații pe care ni le furnizați, care vă identifică personal, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail sau informațiile de facturare sau alte date care pot fi legate în mod rezonabil de astfel de informații, de către Biserica Baptista Genesis

 

 

Eticheta Pixel 

 

O etichetă pixel este un tip de tehnologie plasată pe un website sau în cadrul unui e-mail, în scopul urmăririi activității pe website-uri sau atunci când e-mailurile sunt deschise sau accesate și sunt adesea folosite în combinație cu cookie-urile.

 

Procesare (de date) 

 

"Prelucrare" înseamnă a face orice cu datele dumneavoastră. În termeni mai legali, în conformitate cu articolul 4 din GDPR, acest lucru se poate referi la colectarea, manipularea, stocarea, dezvăluirea sau ștergerea datelor, printre alte acțiuni. 

 

Pseudonomizarea 

 

Pseudonomizarea înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal astfel încât acestea nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fără utilizarea unor informații suplimentare, cu condiția ca aceste informații suplimentare să fie păstrate separat și să facă obiectul unor măsuri tehnice și organizatorice care să asigure că datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile. A se vedea articolul 4 alineatul (5) din GDPR. 

 

Categorii speciale de date cu caracter personal 

 

Articolul 9 alineatul (1) din GDPR definește categorii speciale de date cu caracter personal ca date care ar putea identifica originea rasială sau etnică, opiniile politice, sexul sau credințele religioase sau filozofice, calitatea de membru al sindicatelor, informația genetică, datele biometrice și alte date de sănătate. 

 

 Autoritatea de supraveghere 

 

Autoritatea de supraveghere este o autoritate publică independentă înființată de un stat membru UE. Ea se ocupă de tratarea reclamațiilor dumneavoastră și de asigurarea faptului că toate întreprinderile aflate în competența sa acționează în conformitate cu GDPR.